Scandinavian dessert journey

Max wanted to curate a dessert restaurant that appeals to the senses. The “dessert journey” starts from the open kitchen at the shop front, this interactive space not only acts to welcome the customers and entice the passersby with the attractive desserts, it is also an intended design to expand the kitchen space.

 

Before the dessert is served, customers can admire the features of this 40-year-old building that have been purposely preserved, like the staircase, steel handrails and brick walls, to evoke the nostalgic feel. When customers move to the first floor VIP area, they will be blown away by the bold pink color, designer lamps and all the dessert sketches and drawings on the wall that transport them to the dessert wonderland!

** AWARD **

​40 Under 40 2014, Perspective 

Projects you may like

Chinese Restaurant with a Moroccan T
British-style Wine bar and Tasting r
The lightness of being in a Japanese
COBO HOUSE by 2am:dessertbar
Modish brasserie in Sai Kung
Show More